شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - August 19 2017
مناسبت های فرهنگی
کد خبر: ۱۰۲۷۴
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۹
هتل پارسیان کوثر اصفهان ماه مبارک رمضان امسال توانست به عنوان اولین هتل در استان اصفهان ، زولبیا وبامیه مصرفی خود را با استفاده از مرغوبترین وسالم ترین مواداولیه ای همچون فروکتوز یا شربت قند گیاهی تولید کند.

به گزارش  پایگاه خبری بنیاد مستضعفان به نقل از روابط عمومی هتل پارسیان کوثراصفهان ،واحد قنادی هتل که تاچندی پیش  بیشترین  محصولات مصرفی را از بیرون  تهیه می کرد در طول سال گذشته وهمچنین سال جاری با کمک آموزش نیروی انسانی شاغل، به لحاظ تولید بیش از 80 نوع شیرینی ،دسر،کیک و.... ، زولبیا وبامیه  ، به خود کفایی رسید تا جایی که اقدام به راه اندازی غرفه  شیرینی ودسر کرد و در جشنواره هایی نیز حضور چشمگیری یافت.

 

بنابراین گزارش  زولبیا وبامیه یکی از پرطرفدارترین شیرینی های سفره های افطاری ایرانی ها و حتی بقیه کشور های مسلمان در ایام ماه مبارک رمضان می باشد که  امسال در ویترین فروش غرفه شیرینی ودسر هتل پارسیان کوثراصفهان نگاه ویژه میهمانان وگردشگران خارجی را به سوی خود جلب کند.

 

 

نام:
ایمیل:
* نظر: