دكتر كوروش پرويزيان سپس با تشريح و مقايسه شاخصه هاي بانكداري اسلامي و بدون ربا با بانكداري متعارف، بر افزايش كارايي در شعب تاكيد كرد و گفت: كنترل مناسب و ارزيابي دقيق شعب از نظر ميزان كارايي آنها در نحوه تخصيص و تجهيز منابع يك ضرورت است كه بايستي به آن توجه شود.
وي در ادامه با اشاره به اهميت موضوع رعايت استانداردها در ساختار و نظام بانكي كه بخشي از آن شامل مقررات احتياطي و مقررات قانوني و نيز استانداردهاي مربوط به حاكميت شركتي يا مقررات ناظر ابلاغي بانك مركزي جمهوري اسلامي است، تصريح كرد: تلاش جدي در زمينه بهبود وضعيت منابع انساني و افزايش اثربخشي در بانك و اجراي صحيح وظايف از جمله مواردي است كه به طور جدي پيگيري خواهد شد و براي موفقيت در اين زمينه ضروري است كه به كار و وظيفه اي كه برعهده داريم اعتقاد و باور داشته باشيم و با تمام وجود براي عملياتي ساختن آن تلاش كنيم.
مديرعامل بانك سينا با اشاره به آموزه هاي ديني و قرآني ما مسلمانان كه بر يكسان بودن قول و فعل افراد تاكيد دارد، افزود: مديران به عنوان الگوي سازمان بايد در اين زمينه پيشقدم باشند و با اتحاد و يكپارچگي و دلسوزي بيش از پيش نسبت به كارها، زمينه پيشرفت روزافزون بانك را فراهم كنند.
وي خاطرنشان كرد: توقع اين است كه با اتكا به نظم به سمت رشد و تعالي حركت كنيم و در اين زمينه عهد ما اين باشد كه با تلاش و فعاليت بيشتر، كارنامه اي درخشان و قابل قبول را براي مجموعه بانك و سهامداران فراهم نماييم.
در اين نشست پس از ارائه گزارش عملكرد شعب، راهكارهاي توسعه فعاليت ها بررسي شد و مديران بانك سينا براي دستيابي بانك به جايگاهي والاتر هم پيمان شدند.