mfnews.ir

انتشار: ۱۸:۰۳ - ۲۰ تير ۱۳۹۳
کد خبر : ۶۵۷۶
تعداد بازدید: ۲۰۱۱
از ویژگیهای این طرح می توان به استفاده از ماشین آلات وتجهیزات مدرن روز صنعت قند جهت افزایش راندمان تولید، کاهش ضایعات قندی، اجرای سیستم کنترل و اتوماسیون در فرآیند تولید به منظور ارتقای کیفی وکمی تولید و کاهش هزینه های کارگری، کاهش مصرف انرژی، آب و به تبع آن کاهش آلودگی محیط زیست با کاهش دبی فاضلاب تولیدی اشاره کرد.

طبق موافقتنامه و مجوز دریافتی از وزارت صنایع و معادن در سال 1374 مقرر گردید ظرفیت کارخانه از 2000 تن به 3000 تن چغندر مصرفی در روز افزایش یابد اما به دلایل مختلف عملیات اساسی این طرح تا سال 1381 چشمگیر نبوده، فاز اول طرح و توسعه کارخانه قند قزوین بین سالهای 1381 تا 1384 با همکاری شرکتهای فرانسوی وآلمانی با سرمایه گذاری مبلغ 167000 میلیون ریال با استفاده از تسهیلات صندوق ذخیره ارزی و آورده سهامداران و منابع داخلی شرکت به انجام رسید.

 

ویزگی های پروژه

 از ویژگیهای این طرح می توان به استفاده از ماشین آلات وتجهیزات مدرن روز صنعت قند جهت افزایش راندمان تولید، کاهش ضایعات قندی، اجرای سیستم کنترل و اتوماسیون در فرآیند تولید به منظور ارتقای کیفی وکمی تولید و کاهش هزینه های کارگری، کاهش مصرف انرژی، آب و به تبع آن کاهش آلودگی محیط زیست با کاهش دبی فاضلاب تولیدی اشاره کرد.

 

تأثیرات پروژه:

در نتیجه اجرای این پروژه ظرفیت مصرف روزانه چغندر افزایش یافت که خود باعث کاهش تعداد روزهای کاری و بالطبع آن کاهش هزینه های تولید شد. همزمان با اجرای طرح افزایش ظرفیت، پروژه تصفیه شکر خام نیز اجرا شد که باعث گردید وضعیت روزهای کاری از حالت فصلی خارج شده و تقریباً در کل سال مشغول به فعالیت باشد. اجرای این پروژه بر روی کشاورزان نیز تأثیرگذار بود، به نحوی که باعث ترغیب آنان به کشت چغندر شد.

 با توجه به نیاز کشور به واردات شکر جهت تأمین این کالای استراتژیک، این پروژه گامی بلند در جهت کاهش وابستگی به واردات و جلوگیری از خروج ارز از کشور محسوب می شود. از لحاظ تکنولوژیکی نیز از آنجائی که این پروژه در نوع خود در ایران منحصر به فرد بوده و اکثر تجهیزات و نیز تکنولوژی به کار رفته در آن بر گرفته از صنعت به روز قند اروپا می باشد، به عنوان الگویی برای دیگر شرکت های فعال در زمینه صنعت قند بوده به طوری که بارها مورد بازدید شرکت های مرتبط قرار گرفته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: