mfnews.ir

انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۵ تير ۱۳۹۳
کد خبر : ۶۶۱۱
تعداد بازدید: ۷۲۰
بدنبال سیاست پیاده سازی و استقرار نظام ایمنی، بهداشت و محیط زیست HSE، دوره آموزشی بهداشت عمومی در ارم سبز برگزار شد.

بدنبال سیاست پیاده سازی و استقرار نظام ایمنی، بهداشت و محیط زیست HSE، دوره آموزشی بهداشت عمومی در ارم سبز برگزار شد.

 

فاطمه سلیمیان؛ مسئول آموزش ارم سبز در این باره گفت :   از آنجاکه یکی از الزامات استقرار HSE، دارا بودن کارت بهداشت و سلامت پرسنل مرتبط با حوزه مواد غذایی می باشد، مجموعه ارم سبز ضمن هماهنگی با مرکز بهداشت غرب تهران، دوره سی ساعته بهداشت عمومی را طی 5 جلسه 6 ساعته با حضور 70 نفر پرسنل غرفه دار مواد غذایی برگزار نمود.

سلیمیان ضمن اشاره به اهم مطالب دوره مذکور از جمله : کنترل دخانیات و آلودگی هوا، ضدعفونی و گندزدایی محیط و ابزار کار،  بهداشت فردی و شیوه زندگی سالم،  بیماریهای مشترک انسان و دام،  عوامل آلوده کننده مواد غذایی،  بیماریهای رده ای و انگلی،  بیماریهای پوستی، ریوی، ایدز و هپاتیت، کمک های اولیه، بهداشت آب، مبارزه با حشرات و جوندگان،  روشهای نگهداری مواد غذایی،  نقش موادغذایی در سلامت و تقلبات، بهداشت از دیدگاه اسلام و قوانین و مقررات، گفت : بعد از اتمام دوره، کارت بهداشت سه ساله برای کلیه شرکت کنندگان از سوی وزارت بهداشت صادر خواهد گردید.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین