mfnews.ir

انتشار: ۱۲:۱۶ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۳
کد خبر : ۶۷۸۳
تعداد بازدید: ۱۸۶۶
در اجرای سیاست توسعه کمی و کیفی و تکمیل زنجیره خدمات هتل پارسیان كوثر اصفهان ، رستوران ايتاليايي این هتل پنجشنبه 13 شهريور 93 باحضور يونس يحيي ، مديرعامل ، مديران هتل هاي پارسيان اصفهان ، مديران مياني ،سرپرستان وجمعي از پرسنل هتل افتتاح شد.

در اجرای سیاست توسعه کمی و کیفی و تکمیل زنجیره خدمات هتل پارسیان كوثر اصفهان ، رستوران ايتاليايي این هتل پنجشنبه 13 شهريور 93 باحضور يونس يحيي ، مديرعامل ، مديران هتل هاي پارسيان اصفهان ، مديران مياني ،سرپرستان وجمعي از پرسنل هتل افتتاح شد.

 به گزارش پایگاه خبری بنیاد مستضعفان به نقل از روابط عمومی هتل پارسیان كوثر اصفهان:  این رستوران که در ضلع شرقي لابی هتل واقع شده است و همزمان ظرفیت پذیرایی از 100 نفر را داراست به عنوان يك رستوران فرنگي بر اساس تحقيقات بازار و  شناخت بازار هدف اين نوع ذائقه، برنامه ريزي،عملياتي واجراشد.

 بر پایه این گزارش تاكيد بر كيفيت غذا ، در نظر داشتن تنوع و فراهم نمودن آرامش خاطر ميهمان از ویژگیهای  ممتاز رستوران ايتاليايي هتل پارسیان كوثر اصفهان می باشد که یقیناً رضایت مندی مشتریان را بدنبال خواهد داشت

خاطر نشان می سازد هتل پارسیان كوثر اصفهان علاوه بر رستوران ايتاليايي ، دارای رستورانهای زرين ،تابستانه باغ فصلي آبشار وسفره خانه ستنتي سرو نیز مي باشد. 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: