mfnews.ir

انتشار: ۱۶:۰۲ - ۰۵ آذر ۱۳۹۳
کد خبر : ۷۰۳۱
تعداد بازدید: ۱۷۵۶
شرکت گوشتیران با تولید دو محصول جدید جوجه کباب "تندوری " و " لاری" سبد محصولات تولیدی خود را بیش از گذشته متنوع کرد.

شرکت گوشتیران با تولید دو محصول جدید جوجه کباب "تندوری " و " لاری"  سبد محصولات تولیدی خود را بیش از گذشته متنوع کرد.

به گزارش پایگاه خبری نیاد مستضعفان  شرکت گوشتیران از واحد های تحت پوشش شرکت مادر تخصصی گسترش صنایع غذایی و آشامیدنی سینا ضمن رصد سلیقه و ذائقه مخاطبان ، در راستای ایجاد تنوع در سبد محصولات تولیدی خود محصولات جدیدی با نام های جوجه کباب " تندوری " و " لاری " را در دستور کار تولید انبوه قرار داد.

جوجه کباب تندوری غذای سنتی ایالت پنجاب در هند است و در واقع نوعی جوجه کباب هندی با طعم منحصر به فرد مربوط به ترکیب ادویه های خاص به کاربرده شده است .

جوجه کباب لاری نیز یکی از غذاهای سنتی ایرانی ایت که طعم ویژه ان ناشی از ادویه و ماست است و در شهرستان لار این غذا در میهمانی ها یا اعیاد طبخ می شود 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین