mfnews.ir

انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۲ دی ۱۳۹۴
کد خبر : ۸۳۱۰
تعداد بازدید: ۳۱۹۹
رستوران سنتي هتل بين المللي پارسيان كوثر اصفهان افتتاح شد

با هدف تکمیل زنجیره خدمات هتل پارسیان كوثر اصفهان ، رستوران سنتي سرو هتل پارسیان كوثر اصفهان سه شنبه 8 دي همزمان با ميلاد باسعادت رسول اكرم(ص) وامام جعفر صادق (ع)  با حضور جمعي ازمسوولان افتتاح شد.

 

به گزارش پایگاه خبری بنیاد مستضعفان به نقل از روابط عمومی هتل پارسیان کوثر اصفهان ،در راستای اجرای سیاست توسعه کمی و کیفی و تکمیل زنجیره خدمات هتل پارسیان كوثر اصفهان ، رستوران سنتي سرو هتل پارسیان كوثر اصفهان سه شنبه 8 دي همزمان با ميلاد باسعادت رسول اكرم(ص) وامام جعفر صادق (ع)  با حضور شهردار اصفهان، شهردار منطقه 5 اصفهان ،مدير كل و معاون اداره ميراث فرهنگي ،گردشگري وصنايع دستي استان اصفهان،رئيس اتحاديه هتلداران استان اصفهان ، رئيس هيئت فوتبال استان اصفهان ، مديران شركتهاي تابعه بنياددراستان اصفهان،مديران هتل هاي پارسيان اصفهان ، مديران هتلهاي شهر اصفهان ، مديران روابط عمومي سازمانها،ادارات ،شركتها، جمعي ازاصحاب رسانه و......افتتاح شد.

بنابراین گزارش ، دراين مراسم پس ازاقامه نماز ظهر، قرائت قرآن مجيد وپخش سرود ملي ،كليپ مراحل طرح توسعه وبازسازي رستوران سنتي سرو هتل پارسیان كوثر اصفهان پخش شد. ابوطالبي ، مديرعامل مجموعه نيز ضمن تبريك ميلاد پيامبر (ص) وامام جعفر صادق (ع)به بيان بخشي از برنامه هاي پيش بيني شده در سند راهبردي هتل پرداخته ومتعاقب آن به تشريح استراتژي ورود هتل به ايجاد رستوران سنتي با مشاركت برياني حاج محمود شفاعت به عنوان بخشي از اين سند پرداختند.

  همچنين مدير كل اداره ميراث فرهنگي ،گردشگري وصنايع دستي استان اصفهان ،رياست اتحاديه هتلداران استان اصفهان  كه از سخنرانان اين مراسم بودند در خصوص حمايت همه جانبه از توسعه زيرساخت هاي گردشگري استان بويژه در هتل پارسيان كوثر اصفهان به عنوان يكي از پيشتازان  اين صنعت اشاره کردند.

 مدير مجموعه «برياني حاج محمود» نيز به بيان اهداف خود از مشاركت با هتل پارسیان كوثر اصفهان پرداختند.در ادامه مراسم توسط دكتر جمالي نژاد مجموعه رستوران سنتي سرو هتل پارسیان كوثر اصفهان افتتاح گرديدودر پايان مراسم نيز ميهمانان با غذای سنتی اصفهان پذيرايي شدند.

 

این گزارش می افزاید : رستوران  مذکور که تاچندي قبل سفره خانه سنتي نام داشت به دليل عدم بهره برداري از فضاي باز اين سفره خانه در فصول سرد تنها مدت محدودی مورد استفاده قرار می گرفت  لذابا وجود پتانسيل بالقوه درآمدي مجموعه جهت افزايش بهره وری مقررشد ضمن احداث سقف درقسمتي از فضاي باز اين سفره خانه، ظرفيت آن به دو برابر وضع موجود توسعه يافته وبه رستوران سنتي تبديل شود.

 همچنین در همین راستا  به منظوراستفاده بهينه از پتانسيل موجود مقررشد با برند حاج محمود شفاعت به عنوان يكي از معتبرترين ونام آورترين برند برياني شهر اصفهان براي تكميل سبد غذاي سنتي هتل جهت ارائه خدمات هرچه بهتر به ميهمانان واستفاده بهينه از زمان بلا استفاده از اين رستوران در ظهر با اين برند غذايي  بصورت  مشاركتي همكاري صورت پذيرد.

 

گفتنی است اين رستوران سنتي كه درضلع جنوبي درانتهاي باغ مصفاي هتل واقع شده است و همزمان ظرفیت پذیرایی 100 نفر ميهمان را داراست بعنوان يك رستوران سنتي بر اساس تحقيقات بازار و شناخت بازار هدف برنامه ريزي،عملياتي واجراشده است و هتل پارسیان كوثر اصفهان علاوه بر رستوران سنتي سرو ، دارای رستورانهای زرين ،تابستانه باغ ،فصلي آبشار،رستوران پارسه سيمين بوده كه رستوران پارسه سيمين نيزدر حال بازسازي مي باشدو بزودي به بهره برداري  خواهد رسيد.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
همکار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
0
0
تحصیلات آکادمیک پشتوانه عملیاتی شدن

برنامه های درآمدزا ،اشتغال مستقیم وغیر

و.. است حضور در رسانه ها ارتباط با کلیه

حوزه ها ی تصمیم ساز مهم است احسنت

آقای ابوطالبی این مرحله حرج کردن تجارب است