mfnews.ir

انتشار: ۱۶:۳۶ - ۱۳ آذر ۱۳۹۵
کد خبر : ۹۷۹۸
تعداد بازدید: ۱۲۷۹
برداشت محصول چغندرقند از مزارع واحد سیدان شرکت کشاورزی "سیرجان بنیاد" از زیر مجموعه های بنیاد مستضعفان آغاز و چغندرقند تولید شده به کارخانه مرودشت ارسال می شود.

به گزارش پایگاه خبری بنیاد مستضعفان به نقل از رواب طعمومی شرکت مادر تخصصی کشاورزی و دامپروری بنیاد ، برداشت چغندرقند با میانگین حدود 50 تن در هکتار آغاز شده که محصول تولیدی  دارای عیار بالای 17 درصد  قند می باشد.

 

گفتنی است جایگاه ویژه چغندرقند در تناوب زراعی و تاثیر آن در میزان محصول تولید شده کشت های بعد از چغندرقند نیز حائز اهمیت است  ضمن اینکه کشت این محصول موجب اصلاح ساختار خاک، افزایش مواد آلی، کنترل بیماری ها و علفهای هرز می شود.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: